Viisas Elämä -klubi: 30.5. Seppo Malinen – TILAISUUS ON TÄYNNÄ

Radical forgiveness

KIITOS KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE! KEVÄÄN VIIMEISEN VIISAS ELÄMÄ -KLUBIN ENNAKKOILMOITTAUTUMISET OVAT PÄÄTTYNEET JA TILAISUUS TÄYTTYI ENNÄTYSVAUHTIA.

Viisas Elämä -klubit jäävät keväällä 2016 tauolle, jatkosta ilmoitetaan viisaselama.fi-sivuilla syksyllä.

Anteeksiannon parantava vaikutus

Kevään viimeisellä Viisas Elämä -klubilla käsitellään anteeksiantoa RADICAL Forgiveness -seremoniassa. Ohjaajana toimii anteeksiantovalmentaja Seppo Malinen.

Tilaisuudessa käydään läpi Ehdottoman anteeksiannon (Radical Forgiveness) perusperiaatteet. Pääpaino on kuitenkin omakohtaisessa anteeksiannon kokemisessa, johon amerikkalaisen kirjailijan ja kouluttajan Colin Tippingin kehittämä anteeksiantoseremonia antaa hyvän mahdollisuuden.

RADICAL Forgiveness seremonia hyödyntää Amerikan intiaanien ”healing circle” -perinnettä. Se on hyvin tehokas keino antaa anteeksi itselleen ja muille, ja päästää irti menneisyyden kaunoista. Menetelmä perustuu pitkälti osallistujien sanattomaan kohtaamiseen, jolloin kenenkään yksityisyys ei tule uhatuksi.

Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia. Osallistujan odotetaan olevan paikalla koko seremonian ajan. Käytettävissä olevan tilan takia joudumme rajoittamaan osallistujien lukumäärän max 30 henkilöön, ja pyydämme sitovaa ennakkoilmoittautumista osoitteeseen adile@viisaselama.fi. Seremonian alaikäraja on 16 vuotta. TILAISUUS ON TÄYNNÄ. KIITOS KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE!

Seppo Malinen, DI, on Colin Tippingin sertifioima anteeksiantovalmentaja. Etsittyään vastauksia elämän syvimpiin mysteereihin eri opettajien ja kirjallisuuden avulla jo noin neljännesvuosisadan ajan hän aloitti anteeksiannon opinnot Colin Tippingin johdolla vuonna 2005. Hän uskoo, että anteeksianto auttaa meitä jokaista päästämään irti menneisyyden kaunoista ja löytämään elämällemme uuden myönteisemmän suunnan.

TILAISUUS ON TÄYNNÄ. KIITOS KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE!

Aika: Maanantai 30.5.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni@viisaselama.fi

Voit ostaa edullisesti kirjojamme paikan päältä.

 

 

Viisas Elämä -klubit jatkuvat jälleen syksyllä 2016!

Kiitos kaikille klubilla vierailleille kuluneesta keväästä ja aurinkoista kesää!

Kommentoi!

kommenttia