Viisas elämä -klubi 30.11.2015: Anu Parantainen ja Arja Sihvola

Anu Parantainen ja Arja Sihvola

Herätä naiseutesi syvin olemus!

Viisas elämä -klubi-illassa käsitellään naisen kehollisuutta, vaistoja, luovuutta ja myyttistä viisautta.

Anu Parantainen kertoo naiseuden psykofyysisestä perustasta ja näyttää lempeitä mutta vahvoja liikkeitä, jotka edistävät lantion, lantiopohjan ja koko kehon hyvinvointia. Saat liikunnallisen ”eväslaatikon” mukaasi!

Arja Sihvola kertoo satujen ja tarinoiden myyttisistä naishahmoista ja niiden tulkinnoista. Hän tarkastelee villinaisen arkkityyppiä, jota etnopsykologiaan perehtynyt Clarissa Pinkola Estés kuvaa kirjassaan Naiset jotka kulkevat susien kanssa. Myyttisten naishahmojen kautta voit löytää syvän, terveesti villin ytimesi ja saada kosketuksen vaistonvaraiseen olemukseesi.

Anu Parantainen on fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja. Hänellä on myös seksuaaliterapian opintoja. Lisäksi Parantainen on viime vuosina suorittanut naistietoisuuden, psykofyysisen psykoterapian sekä liike- ja tanssiterapian opintoja. Hän on vetänyt lukuisia erilaisia, kehoon ja mieleen liittyviä koulutuksia Suomessa ja ulkomailla.

Arja Sihvola on vapaa kirjoittaja, joka on työskennellyt copywriterina, toimittajana ja päätoimittajana.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtuma: Viisas elämä -klubi

Aika: Maanantai 30.11.2015 klo 18-20

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja paikan päältä.

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

 

Kommentoi!

kommenttia