Viisas elämä -klubi 5.10.2015: Vihermehut ja smoothiet!

Mitä hyötyä on vihermehuista ja terveellisistä smoothieista lisänä ruokavaliota? Miten ne eroavat toisistaan ja miten ne myös voivat täydentää toisiaan osana arjen ruokavalintoja? Viisas elämä -klubilla keskustellaan tästä herkullisesta aiheesta maanantaina 5.10.2015, esiintyjinä Basam Booksin kirjailijat Tara Lange ja Annika Havaste. 

Viisas elämä -klubi 5.10.2015

Klo 18-20

Vihermehut ja smoothiet

Vihermehu – luonnollinen energiajuoma kirjan kirjoittaja Tara Lange kertoo vihermehujen terveyshyödyistä ja mehustamisen nikseistä. Mistä kaikesta mehuja voi tehdä, kuinka usein ja milloin niitä voi juoda? Saat maistella mehuja ja innostua niillä kaikilla aisteillasi. 

Lisää tietoa vihermehuista:vihermehut.fi

Virtaa ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla –kirjan kirjoittaja Annika Havaste kertoo, miten pidämme itsemme virkeinä ja energisinä ravinnon avulla. Hän näyttää, miten teet herkullisimmat ja terveellisimmät  smoothiet, joilla lisäät jaksamista, poistat makeanhimon ja parannat terveyttäsi.

Virtaa ravinnosta -blogi: virtaaravinnosta.com/

Illan aikana saat maistiaisia terveellisistä vihermehuista ja smoothieista! Voit myös ostaa edullisesti Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja paikan päältä.

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

Minä ja Annika Havaste kirjanjulkistamisjuhlissa
Minä ja Annika Havaste kirjanjulkistamisjuhlissa

Tutustu myös Tara Langen ja Annika Havasteen Viisas elämä -sivujen blogeihin:

Luota luontoon

Viisas ravinto

Lisätietoa kirjoista:

Vihermehu                                                  Virtaa ravinnosta!

Vihermehu   Virtaa ravinnosta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi!

kommenttia