Viisas Elämä -klubi 25.4.2016: Janna Satri ja Marja Leena Viitana

Ihmisen herkkyys ja sanaton tietoisuus

Ihmisen herkkyys on synnynnäinen ominaisuus, joka muuttuu ja saa erilaisia muotoja ihmisestä ja elämänvaiheesta riippuen.  Rajaviiva herkästä ”normaaliin” on liukuva. Liukuvia ovat myös ihmisen tietoisuuden rajapinnat – osa näkyvillä ja osa näkymättömissä, Sanattoman maastossa. Kirjailijat Janna Satri ja Marja Leena Viitana (aik. Toukonen) keskustelevat näistä ikäkaudet ylittävistä teemoista Viisas Elämä -klubilla kutsuen läsnäolijat mukaan yhteisiin pohdintoihin ja oivalluksiin.

Helsinkiläinen Marja Leena Viitana (aik. Toukonen) toimii vapaana kirjailijana ja runoilijana. Hän on käsitellyt myyttistä tietoisuutta edellisessä kirjassaan Sanaton – Silta myyttiseen tietoisuuteen (2014) ja myös syksyllä 2016 ilmestyvässä kirjassaan, joka käsittelee vanhenevan ihmisen tietoisuuden muutosta ja kehitystehtäviä.

Janna Satri on tutustunut herkkyystietoon oman kiinnostuksensa pohjalta ja FT Sylvi-Sanni Mannisen tutkimusten opastamana. Hän on kirjoittanut kirjat Sisäinen lepatus – herkän ihmisen tietokirja (2014) ja Herkkyys ja kiusaaminen (2015) ja ohjannut herkille ihmisille suunnattuja kursseja.

 

Tapahtuma: Viisas Elämä -klubi

Aika: Maanantai 25.4.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä:Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Tutustu kirjoihin:

Sanaton

Marja Leena Toukonen: Sanaton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisäinen lepatus                          Herkkyys ja kiusaaminen

  Janna Satri: Sisäinen lepatusJanna Satri: Herkkyys ja kiusaaminen

Kommentoi!

kommenttia