Viisas Elämän kirjailijoiden tapahtumia kesäkuussa 2019

SANNI NEVALAINEN: KESÄKUUN KAUKOHOITOILTA TO 20.6.2019 klo 20.00–21.00
Kaukohoidon aiheena on kesäpäivänseisauksen huimat energiat ja mahdollisuudet, joita se voi avata meille ja meissä. Hoidossa on hoitamassa mukana koko arkkienkelikunta ja lukuisia ylösnousseita mestareita. Hoidossa keskitytään purkamaan vastaanottamisen esteitä, jotta voisit olla ja elää täydellisessä tasapainossa, runsaudessa ja rakkaudessa.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikään kuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Niissä voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja muita valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta.

Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

HINTA: Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja ja viiden peräkkäisen hinta 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti ”päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä.

Kommentoi!

kommenttia