Viisas Elämän kirjailijoiden tapahtumia marraskuussa

ERKKI LEHTIRANTA: Astrologia, henkisyys ja hyvinvointi -luento ke 7.11.2018
Paikka: Forum Humanum, Porthania, Yliopistonkatu 3, Helsinki.

ERKKI LEHTIRANTA: Astro&Tarot -klinikka ke 14.11.2018 klo 12–18.
Paikka: Era Nova Bookshop, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki.
Tule kuulemaan ajankohtaisimmat astrosyklit tai saamaan polttavimmat tarotvastaukset Astro&Tarot -klinikalla*! Astrologi Erkki Lehtiranta ja tarottulkki Kitti Saalonen tekevät keskiviikkona 14.11. Era Novassa positiivisella otteella kompakteja syvätulkintoja eri tarpeisiin. Lue lisää täältä.

ERKKI LEHTIRANTA: Henkisen astrologian koulutus – Johdanto 17.–18.11.2018
Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki
JOHDANTO – yleisiä periaatteita ja lainalaisuuksia henkiseen astrologiaan. Eläinradan merkit henkisen astrologian näkökulmasta • Astrologisten huoneitten henkiset merkitykset • Auringon huonesijainnit • Kuun merkki- ja huonesijainnit henkisen astrologian näkökulmasta • Auringon ja Kuun keskeiset karmalliset aspektit.
Käytännön esimerkkejä ja kurssilaisten omien karttojen tarkastelua.
Viikonloppuun sisältyy koulutusmateriaalina monisteita sekä jokaiselle kurssilaiselle tulostettu oma syntymäkartta henkisen astrologian huonejaolla. Lue lisää täältä.

KARITA AALTONEN JA MIIA HUITTI: Hyvinvointiretriitti 23.–24.11.2018
Paikka: Vanha Maamies, Jalkalantie 160, 77600 Suonenjoki
Lue lisää täältä.

JOHANNA BLOMQVIST: Tiede ja henkisyys – Vastakkainasettelusta yhdistävään maailmankuvaan -luento ke 28.11.2018
Paikka: Forum Humanum, Porthania, sali PIII, Yliopistonkatu 3, Helsinki.
Jo kvanttifysiikka toi mukanaan mullistavia ajatuksia, jotka kyseenalaistivat materiaalisen maailmankuvan kyvyn kuvata maailmaa. On yhä enemmän anomalioita, havaintoja ja kokeellisia tuloksia, jotka eivät sovi yhä vallitsevaan materialistiseen malliin maailmasta: kaukonäkeminen, telepatia ja ESP on tieteellisen yhteisön puolelta tavallisesti tyrmätty. Monissa näistä havainnoista mieli, joka on pitkään sivuutettu tieteessä kokonaan, on merkittävässä asemassa. Mieli ja tietoisuus on tärkeää tuoda jälleen osaksi tiedettä.
Tieteen ja henkisyyden yhdistävä maailmankuva on mahdollinen ja välttämätönkin, jotta maailmaa ja sen ilmiöitä voitaisiin ymmärtää. Tietoisuus on merkittävässä roolissa tieteen ja henkisyyden välillä. Luennolla FT, fyysikko, kirjailija Johanna Blomqvist käsittelee eri näkökulmista tietoisuutta ja sen paikkaa eri maailmankuvissa ja päätyy tieteen ja henkisyyden yhdistävään tulkintaan.

Kommentoi!

kommenttia