Uusi suunta syksyyn: irti täydellisyydentavoittelun kierteestä

Uusi suunta syksyyn. Irti täydellisyydentavoittelun kierteestä. Syyskuun alussa 15.9. alkaa Täydellinen vai riittävän hyvä -kurssi.

Torstaina 15.9. alkaa jälleen suosittu Täydellinen vai riittävän hyvä -kurssi, jolla käsitellään oman epätäydellisyyden hyväksymistä sekä kehitetään myötätuntoa itseä kohtaan. Saat kurssilta työkaluja itsemyötätunnon kehittämiseen ja suorituskeskeisyyden vähentämiseen sekä työssä että vapaalla. Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat tehdä asiat hyvin, mutta kamppailet oman perfektionismisi kanssa.

Aitous on päivittäinen harjoitus, jonka tavoitteena on lakata yrittämästä olla sellainen kuin pitäisi olla ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. 

– Brené Brown

Moni meistä pelkää epäonnistumista, tuntee riittämättömyyttä eikä usko kelpaavansa sellaisena kuin on. Taustalla on usein perfektionismia, haavoittavia kokemuksia ja rajoittavia uskomuksia. Itseensä voi kuitenkin oppia suhtautumaan myös lempeästi. Täydellinen vai riittävän hyvä -kurssilla opitaan työkaluja, jotka auttavat itsen hyväksymisessä ja opastavat kohti eheää, oman näköistä elämää.

Neliosainen käytännönläheinen kurssi sisältää luentoja, keskustelua ja harjoituksia. Kurssin teemoina ovat mm. aitouden löytäminen, oman epätäydellisyyden ja haavoittuvaisuuden hyväksyminen sekä myötätunnon kehittäminen itseä kohtaan. Kurssilla käsitellään elämän eri osa-alueita, kuten työ, koti, ihmissuhteet ja henkinen hyvinvointi.

Aiheita käsitellään luentomuodossa, keskustellen pienryhmissä sekä valmennuksellisia menetelmiä hyödyntäen. Harjoitukset auttavat työstämään haastavia aihepiirejä ja oivaltamaan itselle sopivia tapoja muuttaa elämäänsä parempaan ja rennompaan suuntaan. Kurssikertojen välillä pääset testaamaan menetelmiä omassa arjessasi. Saat myös ryhmän tuen ja uusia, innostavia näkökulmia keskustelujen myötä.

Kurssilta saat:

  • käytännönläheisiä työkaluja, joiden avulla pystyt hyödyntämään kurssilla opittua omassa arjessa jo kurssikertojen välillä
  • keinoja itsemyötätunnon kehittämiseen ja suorituskeskeisyyden vähentämiseen
  • ryhmän tuen ja mahdollisuuden osallistua kiinnostaviin keskusteluihin jokaisella osallistumiskerralla
  • tutkittua tietoa itsensä hyväksymisen myönteisistä vaikutuksista arkeen
  • lisää iloa ja rentoutta elämään
  • rohkeutta olla entistä enemmän oma itsesi
  • bonuksena itsellesi workshopin päätteeksi Brené Brownin kirjan Epätäydellisyyden lahjat (Basam Books 2015)

Palautetta viime kurssilta:

”Tunsin oikeasti päässeeni eteenpäin.” Johanna Helmijoki

”Kurssi pisti ajatuksia liikkeelle, ’ison pyörän pyörimään’. Te toimitte tiiminä loistavasti.” Kurssilainen, mies

”Kurssi sai pohtimaan omaa asennetta, ajatuksia ja miten muuttaa niitä. Sain oivalluksia ja ymmärryksen, miten tärkeästä asiasta on kyse. Kotitehtävät olivat hyviä, kirjallisena tehtynä syvensivät asiaa. Luennot olivat monipuolisia. Tykkäsin molempien luennoitsijoiden tavasta. Keskustelut olivat antoisia.” Kurssilainen, nainen

”Ryhmäkeskustelut olivat antoisia. Omien ajatusten sanoiksi pukeminen selventää ajattelua.” Leena Räsänen

Kurssin ohjaajat:

Kurssin ohjaajina toimivat henkisen kasvun ohjaaja Leena Siitonen (FM) ja tavoitevalmentaja Anna Rossi (FM).

Leena Siitonen, FM, Leena on henkisen kasvun ohjaaja. Leena luennoi, kirjoittaa ja bloggaa henkisen kasvun aiheista sekä suomentaa elämäntaitokirjallisuutta. Leenan tavoitteena on auttaa ihmisiä näkemään itsensä uudella tavalla, oivaltavasti, rakkauden näkökulmasta, ja rohkaista heitä lempeästi luottamaan omaan intuitioonsa. Leenan suosittu Hiljennä kurvissa -blogi löytyy Viisas elämä -sivuilta.

Anna Rossi, FM, on tavoite- ja uravalmentaja, joka auttaa elämässään risteyskohdassa olevia ihmisiä löytämään itselleen oikeanlaisen suunnan. Hän uskoo, että elämässä voi halutessaan toteuttaa kokonaisvaltaisesti useita intohimoja työn, opiskelun tai harrastusten kautta. Rossi on koulutukseltaan myös kääntäjä ja suomentaa parhaillaan Brené Brownin uusinta teosta.

Kurssin aikataulu:

Torstai-illat 15.9., 29.9., 13.10. ja 27.10. klo 18-20.30.

Paikka:

Viisas Elämä Oy
Hämeentie 155 A 6, Helsinki

Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kurssitila sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Hinta:

Kurssin hinta yht. 225,00 € (sis. alv. 24%), hinta sisältää kahvi-/teetarjoilun ja pientä purtavaa sekä Bréne Brownin kirjan Epätäydellisyyden lahjat. Voit halutessasi maksaa kurssin kahdessa osassa; mainitse tästä ilmoittautuessasi. Kurssimaksun on oltava maksettuna kurssin alkamispäivään 15.9. mennessä.

Ilmoittautuminen:

Lähetä nimesi, puhelinnumerosi ja osoitetietosi otsikolla “TRH-kurssi” osoitteeseen aku@viisaselama.fi. Saat paluuviestissä maksuohjeet.

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 14.9. Kurssille otetaan max. 25 osallistujaa. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu nyt!

Kommentoi!

kommenttia