Vaihtoehtolääketieteen pioneeri DEEPAK CHOPRA pitää kesäkuussa luennon hyvinvoinnin tulevaisuudesta Helsingissä

Yli kahdeksankymmentä tieteellistä ja kaunokirjallista kirjaa kirjoittanut tohtori Deepak Chopra saapuu kesäkuussa Suomeen Helsingin Kulttuuritalolle. Hän luennoi uudenlaisesta, syvälliseen terveyteen johtavasta reitistä, joka käsittelee asioita perimmäisestä todellisuudesta ja universumin tiedostamisesta ihmisen tietoisuuden laajentamiseen. Chopra käyttää viitekehyksenään sekä koululääketieteen että vaihtoehtolääketieteen uusimpia tutkimustuloksia.

Chopra haluaa selvittää, voimmeko vaikuttaa maailmankaikkeuden tulevaan kehitykseen ja kuinka tajuntamme lähes rajattomien mahdollisuuksien ymmärtäminen voi auttaa meitä matkalla kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Kuinka opimme käyttämään intuitiota, tekemään tietoisempia valintoja sekä herättämään jopa yliaistillisia kykyjä? Kuinka saavuttaa korkeampi tietoisuus, muuttua ja parantua?

Deepak Chopran kirjoja on käännetty yli 43 kielelle, ja niistä 22 on päässyt New York Timesin pitämään myydyimpien kirjojen luetteloon. Suomessa Basam Books on julkaissut Chopralta suomeksi teokset Salaisuuksien kirja (2009, uusi painos 2015), Varjominä (2010, u. p. 2015), Sielukas johtaminen (2011, u. p. 2015), Maailmankatsomusten taistelu (2012) ja Superaivot (2014).

Chopra on The Chopra Foundationin perustaja, minkä lisäksi hän on yksi The Chopra Center for Wellbeingin perustajista. Hän luennoi Kalifornian yliopistolla ja toimii apulaisprofessorina Kolumbian yliopistolla. The World Postin ja The Huffington Postin toteuttamassa maailmanlaajuisessa verkkokyselyssä Chopra pääsi maailman vaikutusvaltaisimpien ajattelijoiden joukkoon sijalle 40, ja lääketieteen edustajista hän nousi suoraan ensimmäiselle sijalle.

Luennon aika ja paikka: torstai 11.6.2015 klo 17.30-21.00, Helsingin Kulttuuritalo Alppilassa

Lisätietoa tapahtumasta: www.uskallainnostua.fi/chopra

Haastattelupyynnöt, Chopran kirjojen arvostelukappaleet ja pressipaikat luennolle: Ilkka Koppelomäki / Uskalla innostua: ik@uskallainnostua.fi

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Uskalla Innostua (www.uskallainnostua.fi), Hidasta elämää (www.hidastaelamaa.fi) ja Basam Books (www.basambooks.fi).

Lisätietoja Deepak Choprasta osoitteessa www.deepakchopra.com.

Kommentoi!

kommenttia