Previous
Next

Viisaat Webinaarit

Asiantuntijana psykiatrian erikoislääkäri
Ben Furman
ja haastattelijana Adama Sofia Jallow


Keskustelun aiheena: Lasten haasteet taidoiksi
tiistaina 24.10.2023 klo 18

Webinaarissa asiantuntijana on kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman. Benin kanssa perehdymme taitolähtöiseen kasvatusmenetelmään, joka on raikas ja uudenlainen lähestymistapa lasten kasvun tukemiseen ja haasteiden ratkaisemiseen.

Ben_Furman_by_Sampo_Korhonen

Viisas Elämän webinaarivieraana on kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman. Lasten haasteet taidoiksi -webinaarissa perehdymme taitolähtöiseen kasvatusmenetelmään, joka on raikas ja uudenlainen lähestymistapa lasten kasvun tukemiseen ja haasteiden ratkaisemiseen.

Webinaarissa kuullaan muun muassa:

  • Miten ongelmat voidaan kääntää opeteltaviksi taidoiksi?
  • Miten taitolähtöisyys vosi auttaa luomaan onnellisia perheitä?
  • Miten kansallinen mielenterveyskriisi voidaan ratkaista taitolähtöisyyden avulla?

Taitolähtöisyys on käänteentekevä kasvatusmenetelmä. Se ei syyllistä vanhempia, vaan antaa heidän käteensä toimivat avaimet, joiden avulla voi saada lapset innostumaan taitojen oppimisesta ja haasteiden voittamisesta. Menetelmä soveltuu kaikille kasvattajille. Aiheesta löydät lisätietoa Ben Furmanin oppaasta Ben Furman ja lasten haasteet taidoiksi (Viisas Elämä, 2023).

Tilaa kirja täältä:

https://kauppa.viisaselama.fi/sivu/tuote/ben-furman-lasten-haasteet-taidoiksi/4428069

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri, ratkaisukeskeisen terapian ja psykologian opettaja ja kirjailija. Hän on luennoinut ja opettanut kymmenissä eri maissa eri puolilla maailmaa ja hänen kirjoja on käännetty 25 eri kielelle. www.benfurman.com

Webinaari tallennetaan.

Ilmoittaudu ilmaiseen Zoom-webinaariin