Previous
Next

Webinaarin tallenne tulee tänne katsottavaksi pian.

Viisaat Webinaarit

Alexander Loyd ja Miia Huitti
Keskustelun aiheena: Paranemisen avain -menetelmä
tiistaina 23.5.2023 klo 18

Viisas Elämän webinaarivieraana on kansainvälinen bestseller-kirjailija Alexander Loyd, jonka kehittämää Paranemisen avain -menetelmää sovelletaan ympäri maailmaa lievittämään stressiä ja ratkaisemaan monipuolisesti terveyshaasteita.

Immuunijärjestelmää aktivoiva menetelmä soveltuu sekä fyysisten että emotionaalisten ongelmien korjaamiseen. Haastattelijana toimii Viisas Elämän kirjailija ja sertifioitu Paranemisen avain -valmentaja Miia Huitti.

Ainutlaatuisessa webinaarissa kuullaan muun muassa:

  • mitä Paranemisen avain -menetelmä tarkoittaa
  • miten Paranemisen avain -harjoitus syntyi
  • miten harjoitus toimii
  • inspiroivia paranemistarinoita

Webinaarissa pääsemme kokeilemaan Paranemisen avain -harjoitusta Alexin johdolla. Harjoituksen oppimiseen kuluu vain muutama minuutti, mutta harjoituksesta voi olla hyötyä loppuiäksi.

Kansainvälisen jättimenestyksen saavuttanut teos Paranemisen avain ilmestyi Viisas Elämän juhlapainoksena huhtikuussa 2023. Kirja antaa lukijalle työkalut, joiden avulla voit parantaa sydämen tason ongelmat, antaa aidosti anteeksi ja karkottaa väärät uskomukset sekä ehkäistä tehokkaasti stressiä.

Tartu nyt ainutkertaiseen tilaisuuteen osallistua webinaariin ja tavata Alexander Loyd. Voit myös osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä Alexille ja Miialle.

Alexander Loyd on bestseller-kirjailija, jolla on tohtorintutkinto psykologiasta sekä luonnonmukaisesta lääketieteestä. Hänen kehittämiään menetelmiä sovelletaan ympäri maailmaa fyysisten, emotionaalisten sekä menestykseen tai ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien ratkaisemisessa.

Miia Huitti on Suomen ensimmäinen sertifioitu Paranemisen avain -menetelmän valmentaja ja Onnellisuustutkimusinstituutin perustaja. Viisas Elämä on julkaissut häneltä kirjan StressikuplaHyvä elämä ilman ahdistusta (2016).

Huomioithan että tapahtuma on pääosin englanniksi ja se tallennetaan.
 
Ilmoittaudu pian ja varmista paikkasi webinaarissa. Tapahtumaan on rajallinen määrä paikkoja.

Lisää mielenkiintoisia webinaareja tulossa syksyllä 2023. Pysy kuulolla.