Viisas Elämä on avannut lifestyle-liikkeen Fredrikinkadulle

Viisas Elämä -kirjakustantamo on muuttanut ja avannut uuden hyvinvointiin keskittyvän lifestyle-liikkeen osoitteeseen Fredrikinkatu 35, Helsinki. Fredan kirjakortteli saa kolmannen tekijän, mikä vahvistaa Fredrikinkadun ja Uudenmaankadun kulmaa kirjanystävien kotikatuna. Shine on! books & goods -myymälän valikoimassa on kirjojen lisäksi laadukkaita lifestyle-tuotteita kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta (esim. joogamattoja, sisustustuotteita sekä koruja ja vaatteita).

Uusiutunut Viisas Elämä Oy edustaa entistä vahvemmin sitä, minkä uskomme olevan perusta kaikelle kasvulle: omaan sisimpään katsominen, läsnäolon vahvistuminen, elämänilon säilyminen ja oivallusten kautta merkityksen löytäminen. Kirjamme ilmentävät kokonaisvaltaista ihmiskuvaa, ja henkisen sekä fyysisen hyvinvoinnin toisiaan tukeva vaikutus näkyy uuden lifestyle-myymälämme monipuolisessa tarjonnassa.

Viisas Elämän  tavoite on merkityksen löytäminen itsessä, toisissa, työelämässä, arjessa ja muualla ympäröivässä maailmassa. Joskus elintärkeä oivallus voi tulla jostain pienestä asiasta tai sanasta, kauniista musiikista tai taiteesta, yhdestä lauseesta kirjassa, tai tärkeästä kohtaamisesta. Shine on! books & goods on kohtauspaikka kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille, ja syksyn tultua liikkeen tiloissa aletaan järjestää erilaisia hyvinvointiaiheisia tapahtumia. Kävelyliikenteen pysäyttävä Cole&Son’in häikäisevä Singita (Ihmeiden paikka) -tapetti kutsuu ohikulkijoita myymälään, jossa voi rauhassa uppoutua oivaltavien kirjojen, kauniiden lifestyle-tuotteiden ja lempeän tunnelman pariin.

Shine on! books & goods -liike on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-17.

Shine on! books & goods, Fredrikinkatu 35, Helsinki.

Facebook: Shine on – books & goods

Instagram: @shine_on_books_goods

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Heli Le, heli@viisaselama.fi, p. 040 546 4883

PR-päällikkö Auli Salomaa, auli@viisaselama.fi, p. 044 980 3071

 

Kommentoi!

kommenttia