Viisas Elämä -messujen laaja luentotarjonta ja kymmenet näytteilleasettajat kiinnostivat Tampereella

Tiedote. Julkaistu: 14.09.2016 klo 11:59

Viisas Elämä

 

Viisas elämä -messut järjestettiin kolmatta kertaa Tampereella viikonloppuna 10.–11.9.2016. Tampere-talon täyttänyt tapahtuma onnistui jälleen yli odotusten. 

Viisas Elämä -messuilla esiintyi yli 80 kirjallisuuden ja hyvinvoinnin asiantuntijaa, ja paikalla oli kymmenittäin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämänfilosofiaan liittyvää näytteilleasettajaa palveluineen. Messujen järjestäjä Viisas Elämä Oy esittäytyi kävijöille näyttävällä brändiosastolla, jonka edustalla haastateltiin viikonlopun mittaan tapahtumassa esiintyneitä yhtiön omia kirjailijoita.

Messujen kohokohtia olivat muun muassa Madventuresin, Pekka Hyysalon sekä Maaret Kallion luennot, jotka täyttivät luentosalin ääriään myöten. Lorenz Backmanin karismaattinen luento kehon asennon vaikutuksesta mielentilaan veti yleisöä puoleensa, ja Tony Dunderfeltin parisuhdeteemaiset luento ja workshop keräsivät myös runsaasti kuulijoita. Messujen monipuolinen luentotarjonta keräsi kauttaaltaan kiitosta kävijöiltä, ja pääsylipun hintaan sisältyneet hyvinvointiworkshopit ja eri joogalajien tutustumistunnit olivat niin ikään suosittuja.

Tapahtuma onnistui Viisas elämä -tiimiin liittyneiden ahkerien talkoolaisten, Tampere-talon asiantuntevan henkilökunnan sekä innostuneen yleisön ansiosta. Ainutlaatuisen lämmin ja avoin tunnelma kirvoitti kaikilta osapuolilta positiivista palautetta.

 

Lisätietoa tulevista tapahtumista:

www.viisaselamamessut.fi

www.viisaselama.fi

www.basambooks.fi

 

Lisätietoa: PR-päällikkö Auli Salomaa, auli@viisaselama.fi

Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books) julkaisee ajankohtaista ja laadukasta hyvinvointikirjallisuutta. Julkaisuohjelmaan kuuluvat viisasta elämää tukevat inspiroivat klassikot, runoteokset sekä tieto- ja kaunokirjallisuus. 

Kommentoi!

kommenttia