Viisas elämä -tiimi kiittää <3

Viisas elämä -messut houkuttelivat Tampere-talolle jopa 4 000 hyvinvoinnista ja kirjallisuudesta kiinnostunutta messukävijää. Koko viikonlopun tapahtuma järjestettiin toista kertaa Tampereella 12.-13.9.2015. Messuilla esiintyi yli 80 kirjallisuuden ja hyvinvoinnin asiantuntijaa, ja paikalla oli kymmenittäin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja elämänfilosofiaan liittyvää näytteilleasettajaa palveluineen.

Messujen kohokohtia oli muun muassa Esa Saarisen luento, joka kuultiin suuren yleisömäärän ansiosta kahteen kertaan, sekä huikeat musiikkihetket, joita tarjosivat muun muassa Jukka Kuoppamäki, Juhani Aaltonen ja Jukka Tolonen, Ustad Kamal Sabri sekä Eero Hämeenniemi trio. Laadukas ja monipuolinen luentotarjonta houkutteli aamusta iltaan saleihin kiinnostuneita kuulijoita. Ilmaiset tutustumistunnit olivat niin ikään suosittuja: mindfulness-workshopit sekä jooga-, tanssi- ja taiji-tunnit keräsivät paikalle runsaan osallistujajoukon.

Kiitämme onnistuneesta tapahtumasta Viisas elämä / Basam Books -tiimiin liittyneitä  ahkeria ja ihania talkoolaisia, Tampere-talon asiantuntevaa henkilökuntaa sekä tietysti innostunutta yleisöä. Kiitos siis koko Viisas elämä / Basam Books -tiimin puolesta teille kaikille upeille ihmisille, jotka annoitte aikaanne ja osaamistanne messuillamme! Kiitos esiintyjät, olemme saaneet hienoa palautetta kuulijoiltanne; teidän sanomanne on ollut monelle tärkeää. Olemme otettuja, että messuillamme oli mukana näin mahtava esiintyjäjoukko!

Tampere on osoittautunut loistavaksi tapahtumapaikaksi, siksi Viisas elämä -messut tulevat taas kaupunkiin ensi syksynä. Sitä ennen meillä on ilo kertoa, että seuraavat Viisas elämä -messut järjestetään jo tammikuussa 2016 Järvenpäässä. Pian nähdään taas!

Viisas elämä -tiimi

Kommentoi!

kommenttia