Viisas Elämä -uutuuskatalogi kevät 2017 on ilmestynyt

Uusi ilme, uusi suunta, upeat kotimaiset ja ulkomaiset uutuuskirjat! Viisas Elämä kevät 2017 -katalogi on ilmestynyt. Julkaisemme tänä keväänä kirjat mm. seuraavilta kansainvälisiltä edelläkävijöiltä: Tim Ferriss, Mo Gawdat, Adam Grant, Michael Greger, Jen Sincero…ja kotimaisia kevään nimiä ovat mm. Katja Frange, Niko Leppänen ja Makke Leppänen, Mari Lämsä, Merja Takamäki, Satu Rommi, sekä Ilkka ja Harri Virolainen – ja monia muita!

 

Elämä on ainaisessa muutoksen tilassa, eikä uutta voi syntyä, ellei jotain vanhaa poistu ja anna uudelle tilaa. Viisas Elämä Oy on yrityksenä elänyt läpi muutoksen vuoden, ja prosessi jatkuu edelleen. Olemme uusiutuneet niin henkisesti kuin fyysisestikin. Olemme karsineet valikoimaamme ja uskallamme edustaa vahvemmin juuri sitä, minkä uskomme olevan perusta kaikelle kasvulle: sisimpään katsominen, tietoiseksi tuleminen, läsnäolon vahvistuminen ja oivallusten kautta merkityksen löytäminen.

Merkityksen löytäminen itsessä, toisissa, työelämässä, arjessa ja muualla ympäröivässä maailmassa on Viisas Elämän tavoite. Uskomme, että lukijat kokevat kirjojemme äärellä niin pieniä kuin isojakin havahtumisia, jotka lisäävät elämän merkityksellisyyttä. Joskus apu voi tulla jostain pienestä asiasta tai sanasta, jonka joku toinen lausuu, kauniista musiikista tai taiteesta – tai yhdestä lauseesta kirjassa.

Tutustu katalogiin: https://issuu.com/viisaselama/docs/viisas-elama-kevat2017-issuu

Täältä löydät tietoa kirjoistamme: http://www.basambooks.fi/

 

Kommentoi!

kommenttia