Viisas elämä -uutuuskirjojen julkistamistilaisuus Era Nova Bookshopissa 20.3.

Tilaisuus järjestetään Rabbit Era Nova Bookshopissa Kasarminkatu 2:ssa Helsingissä perjantaina 20.3. klo 11. Ilmoittautumisia toivotaan tarjoilun cheap jerseys järjestämisen vuoksi 18.3. mennessä osoitteeseen jenni.vehkaluoto@basambooks.fi.

MILI KAIKKOSEN VAIHEESSA tuo näkökulmia moderniin henkisyyteen

Vaiheessa

Suorituskeskeisessä wholesale MLB jerseys maailmassa henkisestä kasvusta on tullut tavoitehakuista. Intuitiivisen konsultin Mili Kaikkosen maanläheinen kuvaus Vaiheessa tarjoaa tuoreita, henkilökohtaisia näkökulmia moderniin henkisyyteen ja itsensä Tapojen kehittämiseen. Kirjan kantavana teemana ovat sekä jaettu ihmisyyden kokemus että elämän arvo parhaana henkisenä harjoituksena – elämä on keskeneräistä, epävarmaa ja cheap nba jerseys kuitenkin kaunista, valmista ja elettäväksi tarkoitettua. Kaikkonen avaa rehellisesti oman polkunsa vaiheita ja purkaa myyttiä täydellisestä henkisestä ihmisestä.

Mili Kaikkonen on intuitiivinen konsultti, radiojuontaja wholesale NBA jerseys ja luennoitsija, jolla on yli kymmenvuotinen kokemus henkisen kasvun ohjauksesta ja inhimillisenä peilinä toimimisesta.

JANNE KONTALAN JOOGAN SYDÄN herättää joogan filosofian eloon

Joogan sydän

Joogan sydän on cheap nfl jerseys ainutlaatuisen selkeä ja innostava joogan henkisen ja fyysisen puolen yhdistävä opaskirja. Johdonmukaisuudessaan ja ymmärrettävyydessään teos on ainutlaatuinen opas matkalle joogan flights sisäiseen ulottuvuuteen. Teos on pohjaton aarrearkku joogan henkisestä puolesta ja sisäisestä työskentelystä kiinnostuneille joogasuuntaukseen ja tyylimieltymyksiin katsomatta. Teos antaa tukea ja vastauksia myös jäsenneltyä opaskirjaa kaipaaville jooganopettajille.

Janne Kontala on yksi Suomen suurimman joogalehden Anandan perustajista ja kirjoittaa lehteen säännöllisesti. Tällä hetkellä hän asuu Ruotsissa perheensä kanssa ja kouluttaa sekä harjoittajia että opettajia joogan filosofiassa, a fyysisissä harjoituksissa sekä meditaatioharjoituksissa.

MIKKO HEIKKILÄN TAROT JA RAKKAUS yhdistää parisuhteen ja tarotin

Tarot ja rakkaus

Tarot ja rakkaus antaa käytännön ohjeita ja neuvoja parisuhteen elävöittämiseen tarot-korttien avulla. Tarot-korttien käyttäminen vahvistaa lukijan omia tuntemuksia ja tuo rohkeutta kohdata asioita ja pitää suhde elävänä. Kortit tuovat mukanaan uusia lähestymistapoja, joita soveltamalla rakkaus voi toimia ja virrata paremmin. Kirjaa voidaan käyttää myös ilman tarot-pakkaa.

Mikko Heikkilä on yhteiskuntatieteiden maisteri. Nykyisin hän toimii ammattitarottulkitsijana ja meditaatio- ja joogaohjaajana.

Kommentoi!

kommenttia