Yritykset ja järjestöt

Viisas Elämä kustantamon yhteistyö

Tarjoamme yhteistyötä yrityksille ja järjestöille sekä julkiselle sektorille. Kirjoistamme löytyy valikoimaa eri osa-alueille: hyvinvoinnin, itsensä kehittämisen ja motivaation edistämiseen.

Johtajille

Motivoiva johtajuus vaatii rohkeita otteita ja jatkuvaa itsensä kehittämistä. Meiltä löytyy sekä klassikot että uutuudet alan huipputekijöiltä.
Saat uusia näkökulmia omaan tekemiseen ja työkaluja muutokseen sekä omaan onnistumiseen.

Henkilöstölle

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin tukeminen ja kehittäminen vaikuttavat suoraan yrityksen menestykseen muuttuvassa ympäristössä. Viisas Elämän kirjat vaikuttavat vahvasti yksilön omaan potentiaaliin lisäten hyvinvointia niin koti- kuin työympäristössäkin.

Verkostoille

Vahvista verkostoasi oivalluksia herättävän kirjallisuuden kera.
Viisas Elämän kirjoista löytyy laaja valikoima inspiroivia teoksia, elämän ja työn eri osa-alueisiin.
Aktivoit verkostoasi yhteisen kiinnostuksen merkeissä. Some-arvonnat ja palkinnot takaavat näkyvyyden.

Yhteisöille ja järjestöille

Kustannamme kirjoja yhteistyössä järjestöjen kanssa. Tuemme oppimista ja kouluttamista materiaalin tuotannolla. Monet tahot kuten NLP, Mind-Body Bridging, NVC ovat saaneet toimintaansa tukevaa kirjallisuutta kauttamme.

Terveyden ja hyvinvoinnin sektori

Kirjojamme käytetään tukemaan ennaltaehkäisyä terveydenhuollon ja mielenterveyden sektoreilla. Tavoitteemme on auttaa eri ikäluokkia voimaan paremmin. Mielen, kehon ja ravinnon kirjallisuuden kautta olemme osaltamme mukana kohentamassa kansan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kirjaesimerkkejä työhön:

Titaanien työkalut, Timothy Ferriss
Mitä maailman menestyneimmät ihmiset tekevät aamun ensimmäisenä tuntina? Miten he treenaavat, ja miksi? Mitä kirjoja he suosittelevat, ja minkälaista ravintoa he syövät?
The Tim Ferriss Show on yksi maailman kuunnelluimmista podcasteista: yli sata lähetystä on kerännyt jo ravisuttavat 80 miljoonaa latausta. Jokaisessa jaksossa Tim haastattelee yhtä titaania – maailmanluokan tähtiä, bisnesguruja, tieteilijöitä, viihdetähtiä, urheilijoita jne. Uudessa kirjassaan Ferriss kiteyttää vieraidensa ydinsanoman terveydestä, taloudesta ja elämänviisaudesta.

Luova rohkeus — Hyödynnä mielikuvitusta, yhteistyötä ja uudistumiskykyä - ja menesty yli odotustesi, Altidor, Welby
Luova rohkeus lukijan epämukavuusalueelle ja kohti todellista muutosta: se tarjoaa näkökulman, rohkeuden ja potkun siihen, miten saat muutoksen tapahtumaan arjessasi. Yhdistämällä rohkeuden ja luovuuden voiman voit edistää yhdessä tekemistä, lisätä työn merkitystä ja nähdä haasteet mahdollisuuksina. Löydät tavan tehdä syvemmän vaikutuksen sekä innostaa ja motivoida muita samaan - huomaat pystyväsi valjastamaan luovuuden potentiaalisi ja siten tekemään yhä parempaa tulosta.

Mielen voima työssä, Ilkka ja Harri Virolainen
Ei ole sattumaa, että tietyt ihmiset menestyvät työssään erinomaisesti. Suurimmat esteet työssä menestymiseen liittyvät mielen rajoituksiin, ja menestyneet ihmiset osaavat hyödyntää potentiaaliaan kokonaisvaltaisemmin.

Uudistu & kasva — Luovan mielen kehittäminen ja johtaminen, Malmelin, Nando
Kirja on monipuolista luettavaa jokaiselle, joka haluaa uudistua ja kasvaa. Se käsittelee työelämän ajankohtaisia teemoja, kuten työn tarkoitusta ja merkityksellisyyttä, kyseenalaistamista ja kokeilemista, itsetuntemusta ja motivoitumista. Se tarjoaa näkemyksellistä tietoa ja käytännön vinkkejä niille, jotka haluavat toimia luovasti omassa elämässään ja työelämässä. Lukijaa haastetaan pohtimaan miten murtaa erilaisia kahlitsevia rutiineja, käytäntöjä ja ajattelumalleja.

Business for Punks — Säännöt on tehty rikottaviksi Brewdogin tyylillä, Watt, James
”Se ei enää riitä, että perustaa yrityksen. Yritykselle tarvitaan selkeä päämäärä, missio, syy olla olemassa. Me emme Martinin kanssa perustaneet vain panimoa – me halusimme saada muutkin ihmiset suhtautumaan laatuoluisiin yhtä intohimoisesti kuin me itse suhtauduimme.”
Älä perusta yritystä vaan aloita vallankumous. Ole itsekäs paskiainen ja unohda kaikki ohjeet. Älä tuhlaa aikaasi tyhjänpäiväisiin yrityssuunnitelmiin. Unohda myyntistrategiat. Toimi, älä ajattele.

Tutustu valikoimaamme osoitteessa:
kauppa.viisaselama.fi
ja pyydä tarjous yrityksesi kirjoille minulta

Julia Alakulju
Myyntipäällikkö
myynti (@) viisaselama.fi

business for punks
Uudistu ja kasva
Luova rohkeus
Mielen voima työssä